Home | Werken bij SCPO | Vacatures, regulier en vervanging
 

Onze vacatures

SCPO Lelystad komt graag in contact met enthousiaste mensen die bij ons willen werken. Voel je welkom!

Optie 1: direct solliciteren

Hieronder zie je reguliere vacatures (indien aanwezig). Als de functie bij je past, kun je solliciteren door gericht een motivatiebrief en CV te sturen naar het e-mailadres dat vermeld staat in de vacature of naar hrm@scpo-lelystad.nl.

 

  • Voor CBS Horizon zoeken wij per direct een groepsleerkracht voor groep 5, voor 0,4 of 0,6 fte.
  • CBS 3Sprong is op zo kort mogelijke termijn, maar uiterlijk per januari 2023, op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 1-2, voor 2 of 3 dagen per week.
  • Per 1 januari 2023 ontstaat bij CBS De Schakel vacatureruimte voor een leerkracht voor groep 7, voor 0,2 fte. Wil en kun je eerder starten, dan ben je ook van harte welkom! Wil je meer uren werken, dan is dat bespreekbaar.
  • Per 1 januari 2023 zoeken wij voor ons kindcentrum Het Mozaïek een collega voor de instroomgroep, voor 0,6 fte (woensdag t/m vrijdag).

Optie 2: een open sollicitatie

Zie je geen reguliere vacature die bij jou past, maar wil je wel graag werken bij SCPO Lelystad? Van bevoegde leerkrachten zien wij graag een motivatiebrief en CV tegemoet via  hrm@scpo-lelystad.nl.

 

Optie 3: Onderwijspool Flevoland

Werken in het onderwijs met vrijheid en afwisseling? Of wil je eerst verkennen bij welke school jij het best zou passen? Dan is de Onderwijspool wellicht iets voor jou. Kijk op www.OnderwijspoolFlevoland.nl en/of stuur jouw motivatiebrief en CV naar  hrm@scpo-lelystad.nl.

 

Onze scholen