Home | Nieuws SCPO
 

Nieuwsoverzicht SCPO - pagina 4

11 april 2019

Maandbericht (25): de staat van het primair onderwijs

De kwaliteit van scholen en besturen is veelal voldoende. Dat concludeert de Inspectie van het Onderwijs in het kersverse rapport ‘De Staat van het Onderwijs 2019’.
Lees verder ›
25 maart 2019

Koken, smikkelen en smullen!

Op twee van onze scholen werd op 22 maart jl. een heerlijke maaltijd bereid!
Lees verder ›
05 maart 2019

Maandbericht (24): Betekenisvolle verandering

Zonder aanleiding geen verandering, zonder diagnose geen ontwerp en zonder ontwerp geen resultaat. 
Lees verder ›
06 februari 2019

Maandbericht (23) - Ruimte voor goed onderwijs

SCPO Lelystad heeft een nieuw Koersplan vastgesteld voor de komende jaren. Naast de uitgebreide managementversie is nu ook de verkorte publieksversie beschikbaar. 

 
Lees verder ›

24 januari 2019

Nieuwe arbodienstverlener

Per 1 februari 2019 wordt Zorg van de Zaak onze nieuwe arbodienstverlener. Ook de collega-schoolbesturen (SchOOL, SKO en Eduvier) gaan met hen in zee. Wij zien uit naar de samenwerking en slaan dan ook graag de handen ineen om onze ambities voor elke medewerker waar te maken, nl. om vitaal te zijn, te blijven of (weer) te worden.
Lees verder ›
21 januari 2019

Maandbericht (22) - Nieuw Koersplan 2019-2023

SCPO Lelystad heeft een nieuw Koersplan voor de komende jaren vastgesteld. Met dit Koersplan willen we een goed onderbouwd en overtuigend verhaal neerleggen, op basis waarvan een inhoudsvolle dialoog kan plaatsvinden over wat we onder goed onderwijs verstaan.
Lees verder ›
18 januari 2019

100e aanmelding Integraal Kindcentrum Het Mozaïek

IKC Het Mozaïek heeft deze week haar 100e leerling ingeschreven. Ingeborg Gels, IKC-directeur: “Sinds de zomervakantie is ons leerlingaantal met 20% gegroeid".
Lees verder ›
21 december 2018

Maandbericht (21) - Iedereen telt mee

Het klassieke kerstverhaal laat ons zien hoe Jezus werd geboren in een stal. Er was geen wieg voor Hem weggelegd, het enige dat gebruikt kon worden was een voederbak.

 

Tijdens de kerstviering van onze CBS Horizon in de Ontmoetingskerk nam iedere groep op geheel eigen wijze
Lees verder ›

01 december 2018

Maandbericht (20) - Samen beter worden

SCPO Lelystad is een lerende organisatie. We streven naar een open cultuur, waarin we elkaar bevragen en aanspreken op mogelijke verbeteringen. De focus in onze gesprekken en trainingen richt zich hierbij vooral op het verbeteren van de onderwijskwaliteit in brede zin. 
Lees verder ›
09 november 2018

Kinderen brengen burgemeester Ina Adema ontbijt in stadhuis

Donderdag 8 november jl. brachten 22 kinderen van onze CBS Ichthus een ontbijt bij burgemeester Ina Adema in het stadhuis van Lelystad. Met dit Burgemeestersontbijt gaven ze gezamenlijk het goede voorbeeld in de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarbij een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen.
Lees verder ›
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Onze scholen